Menu

Καλάθι αγοράς

Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

espa espa

Καλοκαιρινά παιδικά παπούτσια

11 Ιουλίου, 2020
No Comments

Το καλοκαίρι ήρθε και μαζί του έφερε και την ανάγκη για ανανέωση, τόσα για εσάς όσο και για τα παιδάκια σας. Η ανάπτυξή τους είναι γρήγορη που το πιο πιθανόν είναι ότι τα περσινά καλοκαιρινά παπουτσάκια να μην του χωράνε πια.  Όπως είδατε και σε προηγούμενο άρθρο « Πως να επιλέξω τα κατάλληλα παιδικά παπούτσια. » θα πρέπει να επιλέξετε ένα κατάλληλο καλοκαιρινό παπούτσι, τόσο που θα του αρέσει, όσο και να είναι κατάλληλο για το ποδαράκι του.

Υπάρχουν πολλά είδη καλοκαιρινών παιδικών παπουτσιών κατάλληλα για κάθε είδος περίστασης, στυλ ντυσίματος και γούστο. Από σαγιονάρες και πέδιλα, μέχρι τα πάνινα και τα sneaker, σανδάλια και crocs σίγουρα θα βρείτε κάτι που του αρέσει.

Παρακάτω σας αναφέρουμε μερικά από τα καλοκαιρινά παιδικά παπούτσια που ταιριάζουν ανάλογα με την περίσταση και την ώρα της ημέρας. Πάρτε μια ιδέα λοιπόν και αποφασίστε ποιο θα του ταιριάζει περισσότερο. Είτε πρόκειται για αγόρι, είτε για κορίτσι

Σαγιονάρες 

Και επειδή καλοκαίρι χωρίς θάλασσα και παραλία δεν γίνεται φυσικά θα χρειαστείτε ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Οι σαγιονάρες δίνουν μια αίσθηση ελευθερίας στο πόδι, αφού καλύπτουν ένα μικρό μέρος του και φοριούνται πανεύκολα, χωρίς να κουράζουν και να ενοχλούν. Τι και αν γεμίσουν χώμα ή άμμο. Ένα γρήγορα πλύσιμο κάτω από μια βρύση και είναι έτοιμες για φόρεμα. Στην αγορά θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από σαγιονάρες σε πολλά σχέδια και χρώματα που σίγουρα κάποιο θα τους αρέσει. Ιδικά αν αποτυπώνουν τον αγαπημένο τους ήρωα.  

Extra tip: Επιλέξτε σαγιονάρες καλής ποιότητας και φροντίστε να τις πλένετε συχνά για να μην αναπτύσσονται μύκητες.

Σαμπό / Crocs

Τα σαμπό είναι τα πλέον τα πιο πρακτικά καλοκαιρινά παπούτσια. Ιδανικά για τις παραλίας καθώς είναι μαλακά και άνετα. Είναι αδιάβροχα γεγονός που τα κάνει ιδανικά για το παιχνίδι στη θάλασσα ενώ επιτρέπουν το πόδι να αναπνέει. Ένα απλό ξέπλυμα είναι αρκετό για να διώξει την άμμο της παραλίας.  Υπάρχουν και κλειστά σαμπό από μπροστά επιτρέποντας το παιδί να παίζει με ασφάλεια και ξεκούραστα, χωρίς να χτυπήσει τα δαχτυλάκια του. Είτε έχετε αγόρι είτε κορίτσι σίγουρα θα λατρέψει.  

Πάνινα

Είναι διαχρονικά και μια όμορφη επιλογή για καλοκαιρινά παιδικά παπούτσια, τόσα για τα αγοράκια όσο και τα κοριτσάκια. Και φυσικά αναφερόμαστε στα πάνινα παπούτσια. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βραδύ και να συνδυαστούν με κάθε τύπο ντυσίματος. Τα πάνινα παπούτσια είναι ελαφριά, έχουν άνετη σόλα και ύφασμα που επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει. Το καλό με τα πάνινα είναι ότι κάθε φορά που λερώνονται μπορείτε να τα πλένετε είναι να τα σκουπίζεται τοπικά με ένα υγρό πανάκι.

Sneakers

Εκτός όμως από την θάλασσα και την παραλία, καλοκαίρι σημαίνει και πολλές βόλτες. Γι’ αυτό και κάποιες φορές χρειάζεται ένα πιο ανθεκτικό παπούτσι που θα προστατεύει το ποδαράκι του και θα του επιτρέπει να κυκλοφορεί με άνεση.  Ένα κλασικό αθλητικό sneakers είναι αυτό που θα του φορέσει και θα του δώσει ελευθερία στις κινήσεις του παιχνιδιού και του τρεξίματος.

Πέδιλα

Αν πάλι θέλετε ένα παπουτσάκι που να φοριέται και στην παραλία και στην βόλτα,  τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα πέδιλο Τα πέδιλα είναι ιδανικά για το καλοκαίρι καθώς επιτρέπουν το πόδι να αναπνέει και να μην ιδρώνει, αλλά και για μια άνετη βόλτα. Υπάρχει τεράστια ποικιλία τόσο σε σχέδια όσο και σε χρώματα. Μπορείτε να διαλέξετε ένα πιο παιχνιδιάρικο και απλό για καθημερινή χρήση ή ακόμα και ένα πιο κομψό για να φοριέται και σε πιο επίσημες στιγμές.  

Extra tip:  Καλό είναι να βρείτε πέδιλα με δέρμα στο εξωτερικό μέρος ή και εσωτερικά, να έχουν λουράκι για καλή εφαρμογή για να μην χτυπάνε το ποδαράκι τους και τους γεμίσουν πληγές.

Δώστε άνεση και ασφάλεια στο ποδαράκι του παιδιού σας το καλοκαίρι διαλέγοντας μια από τις παραπάνω επιλογές όσο αφορά τα καλοκαιρινά παιδικά παπούτσια.

Για μια πιο αναλυτική ματιά μπορείτε να πλοηγείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα lalashoes.gr και να βρείτε πληροφορίες για κάθε είδος καλοκαιρινού παπουτσιού που αναζητάτε. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από καλοκαιρινά παιδικά παπούτσια, τόσο σε σχέδια όσο και σε χρώματα που σίγουρα κάποιο θα είναι το κατάλληλο για το παιδί σας.

Πάντα στην πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.

Καλές αγορές!

Follow Us: